Udgivelser

Egnssamlingen udgiver løbende publikationer af lokalhistorisk karakter, og det drejer sig om følgende: 

Årsskriftet
Egnssamlingen har udgivet et årsskrift siden 1990, som alle medlemmer af vores Støtteforening får tilsendt efter udgivelse ultimo marts måned.

Igennem ganske mange år er der således skrevet en række artikler om spændende emner, som har rod i vort lokalområde - artikler, hvis indhold efterfølgende registreres i vort registreringssystem, hvorefter det afspejles i almindelige søgninger på internettet.

Heldigvis er årsskriftet et eftertragtet skrift, og det betyder at visse årgange er udsolgt - hvilket fremgår af følgende dette dokument: se alle hidtil udgivne årsskrifter her!

Vil du søge i opdateret indeks for 1990-2019?tryk her!


Ugespot
Egnssamlingen har lige siden 1977 leveret en række artikler af lokalhistorisk karakter til Lokalavisen Nordvestvendsyssel, der er et ugeblad under Nordjyske koncernen.

I de seneste år har vi hver uge offentliggjort disse "spots" på forsiden af vor hjemmeside, og efterfølgende har vi også omtalt den på vores Facebook side, som du finder ved at trykke her.

Det er efterhånden blevet til over tusinde lokalhistoriske spots, og dem er vi i fuld gang med at scanne og registrere, således at disse artikler, sammen med årsskrifttsartiklerne, vil være søgbart ved almindelige søgning på hjemmesiden www.arkiv.dkEgnssamlingen   · Faarupvej 3, 9493 Saltum   ·   Telefon: 98 88 18 75   ·   e-mail: info@egnssamlingen.dk   ·   © copyright 2018

Programmeret og hosted af nordicweb